Hoppa till sidans innehåll
Susanne

Fortfarande obesegrade i säsongens division 3 spel

08 OKT 2012 10:41
Serieomgång 2 avgjordes i lördags i Klippans idrottshall. Matchprogrammet visade att Kristianstad stod för motståndet i första matchen medan Lugi stod för motståndet under eftermiddagen.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:18

Vi åkte upp med en, avseende antalet spelare, förstärkt trupp, men kvalitetsmässigt tyvärr en avsevärt försvagad trupp. Detta på grund av att vår bästa spelare (Simon) nu har skrivit på för Lugi, vi önskar honom lycka till med satsningen. Vi (nog mest Maria) får jobba på att hitta en fullgod ersättare, alternativt får Andreas med flera öka träningsdosen J. Trots detta avbräcket så var det inget fel på stämningen inför lördagens matcher.

 
 
Inledningsmatchen mot Kristianstad blev betydligt tuffare än förväntat, det visade sig att de hade förstärkt laget med 2 duktiga spelare, en spelare skolad i Kina samt en med meriter från junior-VM och Aura. Andreas hade problem med en stukad fot så lagledaren  ”offrade” sig och tog hand om första singeln mot en väldigt duktig Kines. Det kunde ju bara gå på ett sätt, vilket det också gjorde, men 21-16 i första set var trots allt godkända siffror för Thomas. Pontus som spelade andra singeln hade inte heller så mycket att sätta emot. Inte heller våra båda herrsingel par, varken Andreas/Pontus eller Thomas/Jörgen vann sina matcher. Men nu till det roliga, Susanne och Maria, vann sina matcher. Damdubbeln på w.o, i damsingeln kämpar Susanne ner sin motståndare efter en tuff match. Detsamma gör Johannes i tredje singeln. Vi ligger under med 3-4 inför avgörande mixeden. Där spelare Bosse och Maria en väldigt bra match och ser till så att vi fortfarande är obesegrade, 4-4 slutar matchen.
 
 
 
Match 2 för dagen var mot Lugi, vi började bra med att vinna herrdubbel 1 (Pontus/Andreas), tyvärr förlorar Thomas/Jörgen herrdubbel 2. Maria/Susanne förlorar en jämn damdubbel efter att ha haft en mängd matchbollar. Pontus gör sedan en kanoninsats i herrsingel 1 och vinner i avgörande set. Andreas förlorar mot en duktig Lugi spelare. Sedan vinner både Maria och Johannes (fortfarande obesegrad, ny Mr 100 %) sina singelmatcher. Än en gång ska mixeden fälla avgörandet, tyvärr förlorar Bosse/Susanne denna och matchen slutar 4-4.
 
 
 
Vi tar med oss att vi fortfarande är obesegrade och ser framemot seriefinalen nästa omgång mellan oss (2:a) och serieledarna Team Klippan/Skälderviken.

Skribent: Helena Vilhelmsson

Postadress:
Kävlinge-Furulund BMK - Badminton
Magnegatan 8
24465 Furulund

Kontakt:
Tel: 046730185
E-post: This is a mailto link

Se all info