Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Tränare


Maria Jönsson

Huvudtränare

Min träningsfilosofi har alltid varit att "alla kan". Badminton är en individuell sport och behöver tränas individuellt. Det försöker jag uppnå i min träning.

Mina två käpphästar är ordning och glädje. Om man ska kunna lära sig måste det vara ordning och det ska vara roligt att lära sig nya saker.

Min inspiration får jag från min egen spelarinsats i serielag, på tävlingar och med veteranlandslaget. Att träna för andra tränare eller att utbilda tränare ger mig också mycket.

Susanne Krüger

Tränare

Susanne är sedan många år tränare och spelare i klubben. Hon har gått och går kontinuerligt tränarutbildningar för att utvecklas som tränare och ledare.

Susanne har ett stort hjärta i sin träning och kämpar hårt för att alla ska tycka det är lika kul med badminton som hon själv tycker.

Gilbert Jönsson

Tränare

Gilbert är den som grundade klubben 1977 och han trivs bäst på träningen bland barnen och ungdomarna. Han brinner speciellt för att ge de som har ett handikapp eller funktionshinder en möjlighet att spela badminton.

Gilbert tränar själv gärna med seniorerna och åker med serielag 2 som lagledare och spelare.

Malin Franzén

Hjäptränare

Malin har spelat badminton i klubben i många år och tycker det är kul med utmaningen att vara tränare. Hon tävlingsspelar själv och ingår i serielagstruppen.

Moa Nilsson

Hjäptränare

Moa har, precis som Malin, spelat badminton i klubben i många år och hon tävlingspelar och ingår i serielagstruppen. Moa tycker det är jättekul att lära andra att spela badminton.

Måns Strömer

Hjälptränare

Måns har spelat badminton med oss sedan många år. Han tycker också det är jättekul att vara tränare och söker alltid nya vägar att hjälpa barnen och ungdomarna att förstå badminton. Måns ingår också i serielagstruppen.

 

 

Uppdaterad: 08 AUG 2017 11:34 Skribent: Maria Jönsson

Postadress:
Kävlinge-Furulund BMK - Badminton
Magnegatan 8
24465 Furulund

Kontakt:
Tel: 046730185
E-post: This is a mailto link

Se all info